Ana içeriğe atla

Ankara Kalkınma Ajansı 2013 Yılı Teknik Destek Programı


2013 Yılı Teknik Destek Programı

Ankara Kalkınma Ajansı’nın yürüttüğü "2013 Yılı Teknik Destek Programı" Ankara’daki yerel aktörlerin çalışmalarına destek sağlamayı amaçlamaktadır.
2013 Yılı Teknik Destek Programı Son Başvuru Tarihi:
Proje dosyası teslimi: 20.12.2013, Saat 17.00
Ankara Kalkınma Ajansı’nın yürüttüğü "2013 Yılı Teknik Destek Programı" Ankara’daki yerel aktörlerin çalışmalarına destek sağlamayı amaçlamaktadır. Toplam bütçesi 500.000 TL olan programdan Ankara’da faaliyet gösteren;
  • Kamu kurum ve kuruluşları
  • Yerel yönetimler
  • Üniversiteler
  • Kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşları
  • Sivil toplum kuruluşları, birlikler ve kooperatifler
  • Organize sanayi bölgeleri, küçük sanayi siteleri, endüstri bölgeleri
  • İş geliştirme merkezleri
  • Teknoparklar, teknoloji geliştirme bölgeleri
ile bunların kurdukları veya ortağı oldukları işletmeler yararlanabilecektir.
TD programı kapsamında başvuru sahibi kurum/kuruluşların eğitim verme; program ve proje hazırlanmasına katkı; geçici uzman personel görevlendirme; danışmanlık sağlama; lobi faaliyetleri ve uluslararası ilişkiler kurma gibi kurumsal nitelikli ve kapasite geliştirici ihtiyaçlarının karşılanması hedeflenmektedir. 
TD programı kapsamında Başvuru Sahibi’ne herhangi bir mali destek sağlanmayacaktır. Her bir teknik desteğin maliyeti (hizmet alımı yapılması halinde) azami 15.000 TL (KDV dahil)  olup sadece uzman giderleri (yol ve konaklama dahil) hizmet alımı çerçevesinde Ajans tarafından karşılanacaktır.

Başvuru

T.C. Ankara Kalkınma Ajansı 2013 yılı Teknik Destek Programlarına yönelik olarak sunulacak başvuruların elektronik kayıtları “Teknik Destek Başvurusu Kayıt ve Güncelleme Sistemi”ne yapılmalıdır.
Ajans’a proje başvurusunda bulunmak için elektronik kayıt ve başvuru yapıldıktan sonra başvuru formu ile talep edilen ek belgelerin 20.12.2013, Saat 17.00 tarihine kadar Ajans’a elden ya da posta yoluyla teslim edilmesi gerekmektedir.
Uyarı: Başvuru süresince başvuru formu ve/veya eklerinde meydana gelebilecek olası değişiklikleri; www.ankaraka.org.tr web sayfasından takip edebilirsiniz.

Saygılarımla,

Ahmet GÜLŞEN
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir(312) 312 12 86     (542) 641 46 99
Rüzgarlı Cad. 7/14   Ulus    ANKARA
http://smmmahmetgulsen.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Mali mühür müracaatı nasıl yapılır?

  Mali Mühür Başvuru Süreci. Mali Mühür Sertifikası için   https://onlineislemler.kamusm.gov.tr/mmbasvuru/giris adresine gidilir.  A)  Açılan sayfada tüzel ya da gerçek kişi için gerekli olan alanlar doldurularak başvuru gerçekleştirilir. B)  Şahıs işletmeleri için Gerçek Kişi seçeneği, Şirketler için Tüzel Kişi seçeneği aktive edilmelidir. C)  ikinci aşamada ise AKILLI KART seçilmelidir. Mali Mühür üç yıllıktır. Yenileme için https://onlineislemler.kamusm.gov.tr/landing adresinden giriş yapınız. mali mühür ücreti

ANA SÖZLEŞME ÖRNEKLERİ

  ŞİRKET AMAÇ VE KONU ÖRNEKLERİ - Aşağıda sektör olarak ayrılan faaliyet konularının içerisinde üretim veya imalat kelimeleri geçtiğinden kişilerin getirdiği sözleşmelerde sektörün üretim veya imalatı geçiyor ise unvana sektör başlığının yansıtılması gereklidir.  - Faaliyet konuları içerisinde hizmet sektörü var ise aynı şekilde unvana sektör başlığının yansıtılması gerekmektedir.  - Sektörün yazıldığı faaliyet alanı içerisinde üretim veya imalat kelimeleri geçmeyip, sadece ticareti, alım satımı, pazarlaması, ithalatı, ihracatı, bakım ve onarımı gibi ifade edildi ise bunun unvana sektör olarak yansıtılmaması, ticaretin içine alınması gereklidir.   ASANSÖR (Üretim-imalat olduğu için unvanda geçmesi gerekiyor.) AYAKKABI (Üretim-imalat olduğu için unvanda geçmesi gerekiyor.) BAHARAT-KURUYEMİŞ (Üretim-imalat olduğu için unvanda geçmesi gerekiyor.) BİLGİSAYAR (Üretim-imalat olduğu için unvanda geçmesi gerekiyor.) BOYA (Üretim-imalat olduğu için unvanda ge...

SGK İşKur Meslek Kodları 2018

2018 Yılında Hatalı Meslek Kodlarına İdari Para Cezası Geldi. 01.01.2018 Tarihinden itibaren yanlış girilen meslek kodlarına idari para cezası uygulanacak. Gerçeğe aykırı yanlış bildirilen her işçi için ceza uygulanacak. Yanlış girilen meslek kodlarının cezası 203,00 TL. Çalışanların maaşlarını az göstermek için mesleklerini yanlış bildirenlere da ceza geldi. Kasıtlı olarak bu türde yanlış meslek kodlarına 4.058,00 TL idari para cezası uygulanacak. 2018 Yılında Yanlış Girilen Meslek Kodlarında 203,00 TL  ceza. Meslek kodları, İşkur müdürlüğü tarafından sürekli olarak güncellenmekte ve gelişen ülkemizde ortaya çıkan yeni meslekler de eklenmektedir. Değişen meslek isimleri ya da farklılaşan meslekler de gün geçtikçe ortaya çıkmaya devam etmektedir. Buna bağlı olarak meslek kodları her geçen zaman güncellenmeye devam etmektedir. Belirtilen meslek kodlarının ücret, kariyer, çalışma durumu ya da çalışma saati olarak değerlenmekte ve raporlanmaktadır. ctrl+f ile arama yapa...